2013. június 9., vasárnap

Lila táska!:)

http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=jNafT3Qkhmg

Hetika Desing táskák!:)

http://m.youtube.com/#/watch?v=d59274RPzT8&feature=related

Táska készítés!:)

http://m.youtube.com/watch?v=WAAmT35pxNE

Összeállítások!:)




























7 öltözköséi tipp a kismamáknak!:)

1. Természetes anyagok
        A terhesség hónapjaiban szervezeted érzékenyebben reagál a külső-belső hatásokra, ami fokozott verejtékezéssel és megváltozott hőérzettel járhat. Előfordulhat, hogy fázósabb leszel a szokásosnál, vagy éppen folyton meleged van. A pamutból készült ruhák kényelmesek, így növelik a komfortérzetet.

Felejtsd el a mikroszálas anyagokat, mert amellett, hogy megsülsz vagy éppen megfagysz bennük, még allergiát is okozhatnak!

0 

 
2. Megfelelő szabás
       Egyénfüggő lehet, hogy miben érzed jól magad, de egészségügyi és esztétikai szempontból is a nem túl szűk, de nem is túl bő szabás a legideálisabb.

Fontos, hogy a felsőd ne feszüljön a pocakodra, illetve láb vérkeringését befolyásoló szűk nadrágok sem ideálisak, hiszen tovább terhelik a nyirokkeringést. A mell alatt húzott pólók és a gumis derekú nadrágok a legjobbak.

1 

 
3. Kismamaruhák
       Nem óriási lepleket értünk a kifejezés alatt, hanem legalább egy farmert, pantallót és szoknyát, amelynek dereka a hetek múlásával is követi a hasad formáját. Manapság már jutányos áron beszerezheted őket.

Hidd el, megéri beszerezni néhány „pont jó”-érzetet nyújtó darabot, mert így eszedbe sem jut az a tévhit, hogy formátlanodsz. Egyszerűen csak változik a tested, és ez így van jól!

2  


4. Melltartók
     Vegyél két olyan melltartót, amelyeket külön kismamáknak készítettek! Lényeges, hogy az áldott állapot során megnövekedett méretű kebleid megfelelő alátámasztást kapjanak, tehermentesítve ezáltal a gerinced és megóvva a szöveteket a nyúlástól.

A merevítő nélküli daraboknak a szoptatás során is hasznukat veszed majd.

3 

 
5. Ingek a párodtól
      A tengerentúli kismamák körében megszokott, hogy kölcsönveszik párjuk ingjeit, és a legfelső gombok nyitva hagyásával szexi és vonzó viseletként hordják azokat. Mivel a férfi ingek szabása nem tartalmaz karcsúsító varrást, „ápol és eltakar” elven járulnak hozzá a kényelemérzethez.

Amennyiben a leendő apuka méretei nagyon eltérnek a tiédtől, bátran próbálj fel valamelyik áruházban egy megfelelőnek tűnő példányt!

4 


6. Ha még titokban tartod
      A kismamák egy része úgy dönt, hogy a második trimeszter előtt nem kürtöli világgá az örömhírt.

A környezet találgatásainak megelőzésére az alacsony derekú nadrágok és az enyhén bővülő felsőrészek a legcélszerűbbek. A has és a derékvonal hangsúlyozását azonban kerüld el, tehát le a feltűnő övekkel!

5 

 
7. Ha optikailag nyújtanád az alakod
       A terhesség 4-5. hónapjától kezdve az esetek többségében már nyilvánvaló, hogy babát vársz. A stílusodtól függ, hogy mennyire szeretnéd ezt hangsúlyozni, de semmiképpen se akard a méretednél több számmal nagyobb textíliákba rejteni! Elöl gombos vagy hosszanti csíkozású felsőrészekkel, popsinál megfelelően feszülő nadrágokkal és a dekoltázs kiemelésével akár előrehaladott pocakkal is csinos lehetsz.

 http://1-ps.googleusercontent.com/x/www.bien.hu/cdn.big.bien.hu/files/news/10/5/283xNx114778_6_big.jpg.pagespeed.ic.Br_NGNrtue.jpg

Hogyan viseld a mellényt?

1. Övvel
      Ez a viselési mód egyenesen a vörös szőnyegről származik. Először ugyanis a sztárok vették a bátorságot, hogy a kisestélyi fölé húzott fekete mellénykét övvel karcsúsítsák a derekukon.

Csupán arra kell figyelned, hogy a szíj összhangban legyen a többi darabbal. Ha ez megvan, bátran előkaphatsz akár színes, strasszos darabokat is alap mellény fölé!

 0 


2. Feltűnő anyagból
      A csipkéből, selyemből vagy bársonyból készült mellény optikailag mindenképpen főszerephez jut az öltözékedben.

Éppen ezért egyszerű farmernadrággal és fehér felsővel is tuti siker. Amennyiben az anyag alapból vonzza a tekintetet, válassz visszafogott árnyalatot és szerény mintát, nehogy a végén túl sok legyen a jóból!

1


3. Bohókásan
      Az etno és hippi motívumok köré épült divatirányzat többé-kevésbé minden évben jelen van. Az ilyen mellények többnyire laza esésűek, szemet gyönyörködtető anyagból vagy mintával érkeznek, és elöl csak ritkán érnek össze.

Bő nadrággal, illetve testhez álló felsővel a legtutibb viselet. Vigyázz, mert ha nem a megfelelő méretet vagy fazont választod, szélesítheti az alakod!

2


4. Farmerból
      Lehet kék, fehér vagy akár színpompás is – a lényeg, hogy kényelmes, csinos és az elegáns öltözéket követelő szituációkat kivéve bármikor megállja a helyét. Izgalmas összhatást érhetsz el, ha semleges színű, mondjuk sötétkék farmer mellény alá élénk színű felsőt veszel.

Vigyázat, az outfit így a karodra tereli a hangsúlyt, így ha az a gyenge pontod, elő a dekoltázzsal vagy a lábakkal!

3


5. Fiúsan
      Sokan mondják, hogy hiába a top és a miniszoknya, valójában nincs nőiesebb jelenség a férfias szabású ruhákba bújtatott idomoknál. Egy boyfriend fazonú nadrág öltönyt idéző, ám karcsúsító varrásokkal ellátott mellénnyel kiegészítve akár elegáns alkalomra is jolly joker lehet.

Azt azonban nem ajánljuk, hogy a pasid cuccait aggasd magadra, mert furcsán állhatnak rajtad!

4


6. (Mű)bőrből
       A dekoltázs és a fénylő anyag kombinálásával olyan pikáns összhatást érhetsz el, hogy szürkébe vagy feketébe burkolózva is istennő leszel.

Éppen ezért a lehető legegyszerűbb kiegészítőkért és ékszerekért nyúlja, ha bőrből vagy műbőrből készült mellényke van rajtad. Magas sarkú cipő vagy csizma a méltó párja.

5


7. Flitterekkel
      Egy flitteres mellény nem csupán a bulikon állja meg a helyét: feketével, fehérrel vagy bézzsel párosítva akár az irodában is bevállalhatod.

Ékszer nem szükséges hozzá, s ne legyen rajtad semmi más, ami elvonná a figyelmet a csodás darabról! Akkor tudod a legjobban kihasználni, ha ezüstös árnyalatút vásárolsz.

 6 


8. Szőrméből
      a egy ilyen karakteres darabot viselsz, öltözéked alatta maradjon egyszerű és lehetőleg testhezálló, a vastag szőrme ugyanis biztosan vastagítani fogja alakodat. A szőrmés anyagot csak akkor vállald be, ha egyébként megy az egyéniségedhez és a stílusodhoz!

Nincs szabály, ami előírná, hogy mit vehetsz a mellény fölé vagy alá. Nyári alkalmakkor nyugodtan viselheted tehát önmagában, ha nem túl mély a dekoltázsa, hűvösebb időszakban pedig vagányabbá varázsolhatod vele a kedvenc blúzod.

 7 

8 szőrnyű öltözködési baki a szilveszteri partin!

1. Vastag-vékony

 0  


2. Ha lekerül a cipő

 1  


3. Összeöltözés

 2  


4. Csillogás

3  


5. Dekoltázs  

4  


6. Miniszoknya

5  


7. Jelmezek

 6  


8. Parókák

 7  


9. Szilveszteri őrület

 8