2013. augusztus 1., csütörtök

Szexinek hitt ruhák, amiket nagyon ciki a suliba hordani

Tartogasd szombatra!
 
Kitűnhetsz a tömegből, de nem biztos, hogy úgy, ahogy szeretnél.

Természetes, hogy a suliban a legjobb formádat akarod hozni, és szeretnéd, ha a kiszemelt pasi rád figyelne fel a többi lány közül.

Mégis van néhány olyan szerelés, amelyről hiába gondolod, hogy szexi, nem érdemes az iskolába hordanod - a srácok többsége ugyanis nem csábítónak, hanem közönségesnek néz majd bennük, és a tanárokat is zavarba hozhatod az ilyen darabokkal.

1. A leggings nagyon praktikus ruhadarab, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem nadrág: csak hosszú felső, illetve szoknya alá vedd fel, önmagában ne hordd, főleg ne a suliba.



2. Ha csak a kedvenc együttesed neve látható rajta, az még oké, de ha egy kétértelmű üzenet díszeleg a pólódon, inkább hanyagold ezt a darabot - hidd el, az angoltanárod is érteni fogja a feliratot.

 

4. Néhány kiegészítővel szexi, de kifinomult hatást érhetsz el, a karkötőhalmozást és az óriás fülbevalókat azonban hagyd hétvégére - a pasik nem fogják érteni, miért csörögsz minden lépésnél a folyosón. Nekik ez egy hétköznapra már túl sok.



5. A platformcipő kényelmesebb, mint a sima magassarkú, mégis túl szexi a suliba. Biztos, hogy a srácok össze fognak súgni a hátad mögött, de nem azért, amiért te szeretnéd.

 

6. A koptatott vagy néhány nagyon apró lyukakkal díszített farmer még oké, de ha több látszik a bőrödből, mint a nadrágból, akkor inkább tedd el a hétvégi koncertre ezt a darabot.



7. Tudjuk, hogy a fűző szexi, de nem véletlenül való ruha alá: még ha egy kardigánt vagy blézert veszel is fölé, túl kirívó darab a suliba.

 

8. A neccharisnya szintén megüti a túl szexi mércét - nem suliba való ruhadarab.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése